Poika editoi perheen lomavideon upeaksi musiikkivideoksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kotivideoita on kuvattu varmasti heti siitä lähtien kun se on ollut mahdollista. Nykyään mukavien hetkien ja lomamatkojen tallentaminen on erittäin helppoa, koska lähes jokaiselta löytyy puhelimesta kamera.

Eräs poika vei kotivideonsa kuitenkin toisiin ulottuvuuksiin tekemällä siitä musiikkivideon. Travis Henning on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jonka hän on kuvannut perheensä veneretkellä. Poika on varmasti kuvaamaansa materiaalia katsoessaan huomannut, että äidin hokema videolla sopisi täydellisesti musiikkivideota varten ja leikkasi videon musiikkivideoksi.

Äiti sanoo perheenisälle jatkuvasti, että hänen tulisi hidastaa vauhtia. Poika on kekseliäästi lisännyt videon taustamusiikiksi Clyde Carsonin Slow Down -nimisen kappaleen, jonka tahtiin äidin hokema: ”Slow down”, on lisätty. Videolle on myös leikattu alkuperäisestä musiikkivideosta osia, mikä tekee veneretkestä vielä hauskemman.