Pojalla oli syntyessään kolme penistä – korjausleikkaus onnistui

Ohhoh! · Annika Kela

Kaksivuotias intialaispoika on hiljattain osallistunut leikkaukseen, jossa häneltä poistettiin kaksi ylimääräistä penistä. Leikkaus suoritettiin Uttar Pradesh’s Sionin sairaalassa ja se oli lääkäreiden mukaan menestys.

Operaation ansiosta pieni poika tulee elämään täysin normaalia elämää. Metro-lehden mukaan kirurgina leikkauksessa toimi Vishesh Dixit. Lääkärin mukaan pojan penikset olivat kaikki täysin toimintakelpoisia, vaikkakin hän virtsasi ainoastaan yhden peniksen kautta.

Leikkauksessa lääkäri poisti yhden peniksistä ja sen jälkeen hän yhdisti kaksi penistä yhdeksi toimivaksi sukupuolielimeksi. DNA India-lehden mukaan perhe on ollut iloinen pojan onnistuneesta leikkauksesta. Myös lääkäri on itse ylpeä lopputuloksesta.

Pojan ylimääräisten sukupuolielinten taustalla oli Difallia, jota pidetään harvinaisena epämuodostumana. Lääketieteesssä tiedetään olleen vain 100 raportoitua Difallia-tapausta vuoden 1609 jälkeen.