101- ja 96-vuotiaat siskokset kinastelivat: ”Mitä helvettiä sinä haluat?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isoäidit ja siskokset ovat onnellisessa asemassa saadessaan elää yhdessä pitkään pitäen toisilleen seuraa. Toisen ollessa 101-vuotias ja toisen 96-vuotias he joutuvat kuitenkin kohtaamaan arjen haasteita, jos toinen kuulee todella huonosti.

Tuoreella videolla siskokset Gramma ja Ginga kinastelevat. Heidän välistä keskustelua on hauska seurata, kun kumpikin haluaa eri asioita. Lisähaastetta keskusteluun tuo se, että toinen siskoista ei kuule juuri mitään, mitä toinen hänelle huutaa. Kumpikin turhautuu ja tilanteesta tulee vieläkin koomisempi.

Siskokset ihastuttavat Gramma and Ginga -nimisellä YouTube-kanavallaan, joka sisältää videoita heidän käymistään hauskoista keskusteluista ja arkisista tilanteista. Siskokset kinastelevat kuin vanha pariskunta eikä heillä aina riitä kärsivällisyyttä toisiaan kohtaan.