Bikinimallia huijattiin – tuki vahingossa terroristiryhmää

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Adriana Lima on saanut valtaisan kohun aikaan nettivideollaan. Kaunotar osoitti nimittäin videolla tukensa turkkilaiselle terroristiryhmälle ja näytti Grey Wolves -ryhmän käsimerkkiä. Daily Mailin mukaan Grey Wolvesia pidetään vastuussa sadoista murhista.

Tähtösestä kuvatulla videolla Adriana huutaa: ”Bozkurt”, joka tarkoittaa harmaata sutta. Sen lisäksi Lima ulvoo ja näyttää ryhmän käsimerkkiä.

Videon julkitulon jälkeen huippumalli on ollut häpeissään teostaan. Lima on pyytänyt julkisesti anteeksi tekemäänsä virhettä. Videolla nähty turkkilainen nyrkkeilijä oli huijannut mallin tukemaan terroristiryhmää. Mies oli kertonut Adrianalle, että Grey Wolves oli paikallinen kuntosali.

Adriana on vedonnut tietämättömyyteensä ja hän on vakuuttanut, ettei hän tue terroristeja. Ehkäpä jatkossa brasilialaiskaunotar on tarkempi sen suhteen, mitä hän huutelee vieraalla kielellä faniensa pyynnöstä.