Asiakas valitti palvelusta: Tarjoilija kaatoi kiehuvaa keittoa päälle!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huonosta palvelusta valittanut asiakas on joutunut häikäilemättömän väkivallanteon uhriksi Kiinassa. Ravintolassa työskennellyt tarjoilija nimittäin kaatoi naisasiakkaan päälle kiehuvaa keittoa ja sen jälkeen pahoinpiteli häntä.

Tapaus sattui ravintolassa Wenzhoussa, Itä-Kiinassa. Kauhistuttava tilanne on tallentunut ravintolan valvontakameraan. Tarjoilijan mukaan naisasiakas oli antanut huonoa palautetta hänestä ja hänen palvelustaan, joten työntekijä oli päättänyt kostaa.

Naisasiakas kiidätettiin sairaalaan hoidettavaksi. Hän sai vakavia palovammoja ympäri kehoaan. Daily Mail -lehden mukaan poliisi on pidättänyt tarjoilijan ja hän on myöntänyt syyllisyytensä julmaan tekoon.

Valvontakameran kuvan perusteella tarjoilija oli silmittömän raivon partaalla ja muut asiakkaat joutuivat taltuttamaan työntekijän pelastaakseen naisen. Viranomaisten mukaan tutkinta on vielä kesken ja he aikovat perehtyä perin pohjin videolla nähtyyn tilanteeseen.