Koira ”kosti” omistajalleen – suihkutti puutarhaletkulla märäksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat rakastavat vesiletkuja ja niillä leikkimistä. Verkosta löytyy paljon hauskoja videoita, kun koirat hyppivät riemuissaan letkusta tulevaan vesisuihkuun aina uudelleen ja uudelleen. Vesiletku on kätevä apu koirien viilentämisessä myös kesällä, kun aurinko kuumottaa niiden turkkia.

Moni omistaja leikkii koiransa kanssa niin, että jahtaa sitä vesiletkulla. Eräs koira sai kuitenkin makean koston ajatellessaan, että leikki on yhtä hauska myös toisin päin. YouTube-videolla nokkela labradorinnoutaja nappaa isännältään suihkuavan vesiletkun ja lähtee ajamaan miestä takaa.

Koira innostuu heti saadessaan vesiletkun suuhunsa ja lähtee innokkaasti jahtaamaan omistajaansa. Koira kastelee miehen täysin eikä miehellä ole pienintäkään mahdollisuutta päästä nopeaa koiraansa pakoon vaan hän joutuu vesisuihkun alle kerta toisensa jälkeen.