Lacey Wildd kurvikkaana vesipuistossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy muutamia naisia, joilla omien rintojen valtava koko on muodostunut pakkomielteeksi. Eräs sairaalloisen suurten silikonirintojen haltijoista on kuuden lapsen äiti ja realitytähti Lacey Wildd, jolla on maailman seitsemänneksi suurimmat rinnat.

Eilen Lacey kuvattiin Miamissa vesipuistossa, jossa hänen valtavat silikonimuotonsa pääsivät oikeuksiinsa. Samalla voidaan huomata miten mauttoman jättimäiset hänen rintansa käytännössä ovat. Hän säilöi jopa juomapullonsa rintojensa väliin.

Taannoin Lacey kuvattiin Los Angelesissa kasvot siteissä, kun hän oli käynyt 37. kerran operoimassa itseään kirurgisesti. Kuuden lapsen äiti Lacey Wildd omistaa LLL-kokoiset rinnat, mutta tavoittena on vähintään QQQ-kokoiset pallot.

Lacey Wildd ei huomiota kaihda, sillä hän poseeraa mielellään muotoineen kuvaajille. Hänen laihdutuksellaan oli taannoin traagisia seurauksia, sillä Wilddin maksa oli pettää rajun dieetin aikana. Blonde Squad -elokuvassakin nähtävä nainen on tähän mennessä suurentanut rintojaan jo 12 kertaa, kun kauneusleikkauksia on takana yhteensä 36.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash