Kilpailu katsojaluvuista: Lohanit aikovat haastaa Kardashianit

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suosittu Kardashianit-realitysarja on saamassa haastajan Lohanien perheestä. Näyttelijätär Lindsay Lohan on nimittäin tehnyt sopimuksen perheensä elämästä kertovasta realitysarjasta. Metro-lehden mukaan Lohanien hetkiseen elämään perustuva sarja pyörähtää käyntiin ensi vuonna VH1-kanavalla.

Sarjassa nähdään Lindsayn lisäksi äiti Dina, isä Michael ja sisaret Michael Jr., Ali ja Cody. Lohanien elämästä kertova sarja on saanut nimen Family Therapy. Hollywood Reporter -sivuston mukaan perheenjäsenet osallistuvat sarjassa oikeisiin terapiasessioihin hoitaakseen perheenjäsentensä välisiä suhteita.

Perhe on kertonut, että draamalta ei voi välttyä ja sarjasta tulee hyvä haastaja Kardashianit-realitysarjalle.