Naisella odottamaton lemmikki – ilmestyy öisin ikkunaan syötettäväksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet villieläimet, jotka elävät ihmisten asutuksen lähellä, oppivat hankkimaan ravintoa myös ihmisiltä. Osa eläimistä päätyy tonkimaan talojen roskiksia, osa metsästämään perheen lemmikkejä ja osa syömään suoraan asukkaiden kädestä.

Näimme aiemmin tapauksen, jossa villiä karhua ruokittiin suoraan talon ikkunasta. Nyt eräs venäläisnainen on opettanut pöllön tulemaan öisin ruokailemaan ikkunansa taa. YouTube-videolla nainen houkuttelee pöllöä lihanpalalla, mutta pöllö epäröi ikkunan alla niin, että vain sen kiiluvat ja tarkkailevat silmät näkyvät.

Jonkin ajan kuluttua pöllö hypähtää ikkunalaudalle ja repii lihan naisen kädestä nokallaan. Maiskuteltuaan saalistaan pöllö lentää pois ja tulee luultavasti näiden herkkujen perässä takaisin vielä seuraavanakin yönä.