Poliisi innostui liikaa hyväntekeväisyydestä: ”Osta liput tai otan autosi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyväntekeväisyyteen osallistuminen on tärkeää, mutta eräs poliisi innostui asiastaan ehkä jopa hieman liikaa. Eräs kuski sai kuvattua videolle tilanteen, jossa poliisi yritti pakottaa häntä ja hänen ystäväänsä ostamaan liput poliisien järjestämään hyväntekeväisyystapahtumaan.

Matthew Zagursky oli pidättänyt auton, joka ei ilmeisesti ollut rekisteröity. Sakkojen sijaan hän meni kuitenkin auton luo myymään kuskille ja hänen ystävälleen lippuja poliisien järjestämään hyväntekeväisyystapahtumaan. Myyminen kävi nopeasti melko aggressiiviseksi uhkailuksi, minkä vuoksi kuski voikin olla tyytyväinen, että hän sai tilanteen nauhalle.

Zagursky käskee kuskia ostamaan liput tai hän vie hänen autonsa. Lopulta kuski antaa poliisille 30 puntaa, minkä jälkeen tilanne on ohi. Hyväntekeväisyystapahtuma järjestettiin Metro-lehden mukaan perheille, jotka ovat menettäneet perheenjäseniään poliisien luodeista. Zagursky on videon julkaisemisen jälkeen sijoitettu toimistotyöhön.