90210-tähti kävi kauneushoitolassa – karmaiseva tulos!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähtenä ja näyttelijättärenä tunnettu Tori Spelling on kauhistuttanut ohikulkijat poistuttuaan kauneushoitolasta Calabasasissa. Tähden kasvoille tehty voimakas kemikaalinen kuorinta oli saanut lopputuloksen näyttämään siltä, kuin hän olisi saanut palovammoja.

Daily Mail -lehden mukaan Spelling käy säännöllisesti Calabasasin Medical Spa -hoitolassa. Aiemmin neitokainen on poistunut kuorintojensa jälkeen takaoven kautta, mutta nyt hän asteli suoraan kuvaajien eteen.

Tehokkaan kuorinnan seurauksena Torin kasvojen päällimmäinen ihokerros puuttui kokonaan. Kuorinnan todellinen lopputulos on nähtävissä vasta muutaman päivän kuluttua, kun iho uusiutuu. Kemikaalinen kuorinta saa lopulta ihon näyttämään nuorekkaalta ja heleältä. Kuvat Torista ovat osoitus siitä, että tähti on valmis kärsimään kauneutensa eteen.