Apteekkari kouri naisasiakasta – selitys oli vailla vertaa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen apteekkari on menettänyt ammatinharjoittamislupansa ahdisteltuaan asiakasta seksuaalisesti. Tilanne sai alkunsa siitä, kun David Spruce saapui työpaikalleen humalassa. Alkoholiongelmainen mies oli alkanut lääppiä apteekissa asioinutta naista.

Daily Mail -lehden mukaan asiakas poistui paikalta ja ilmoitti asiasta viranomaisille. Naisasiakkaan mukaan mies oli kosketellut hänen sääriään ja sitten Spruce oli sanonut, että hän haluaa nähdä naisen rinnat.

David on kiistänyt syyllisyytensä ahdisteluun ja hänen mukaansa tilanne saattoi johtua siitä, että hän oli saanut työpaikallaan sairaskohtauksen. Miehen ongelmaisesta käytöksestä oli tehty aiemminkin ilmoituksia ja ilmeni, että mies oli vuosien varrella kourinut neljää muuta asiakasta.

Oikeus määräsi, että Davidin ammatinharjoittamislupa jäädytetään 18 kuukaudeksi. Mies vältti vankeustuomion, sillä hänellä oli todettu lieviä mielenterveysongelmia. Sen lisäksi, että Spruce lupasi hakeutua vieroitukseen, suostui hän hakemaan ammattilaisilta apua mielenterveysongelmiinsa.