Hampurilaissodassa tulitauko? Burger Kingiltä yllätysveto McDonald’sille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmanlaajuiset McDonald’s ja Burger King -pikaruokaketjut tunnetaan perinteisesti toistensa verisinä vihollisina. Varsinkin Yhdysvalloissa kilpailu kahden hampurilaisistaan tunnetun ketjun välillä on kovaa. Nyt Burger King ehdottaa kuitenkin rauhaa yllättävän ruokaherkun muodossa.

YK:n kansainvälistä rauhanpäivää vietetään jälleen 21. syyskuuta, ja Burger King haluaa juhlistaa sitä luomalla väliaikaisen sillan kahden hampurilaisketjun välille. USA Today -lehden mukaan tämä tapahtuisi avaamalla Yhdysvaltojen Atlantaan yhden vuorokauden ajaksi pop-up -ravintolan, jossa tarjoiltaisiin McWhopper-hampurilaista. Kyseessä olisi McDonald’sin Big Macin ja Burger Kingin Whopperin välimuoto.

Burger King ehdotti pikaruokaketjujen voimien yhdistämistä sivun kokoisella mainoksella The New York Times ja Chicago Tribune -lehdessä ja YouTubessa julkaisemallaan videolla. Valitettavasti McDonald’sin Facebookissa julkaiseman viestin perusteella he eivät ole yhtä innoissaan kilpailijansa ideasta. Maailmanrauha jäänee siis tälläkin kertaa pelkäksi haaveeksi.