Cheek-keikkojen lipunmyynnistä kaaos – tekniikka petti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin sooloartisti Cheek kertoi äskettäin suuntaavansa ensi talvena massiiviselle jäähallikiertueelle. Kiertueen liput tulivat myyntiin eilen aamulla, mutta artistin suosio oli liikaa tekniikalle. Tuloksena oli kaaos, jonka johdosta moni pelkää jäävänsä ilman konserttilippuja.

Alpha Omega -kiertueen konserttilippujen tullessa myyntiin keskiviikkona ihmiset saivat kyllä varattua lippuja, mutta monet saivat pian huomata varaustensa nollautuneen. Teknisten ongelmien takia Lippupisteen maksujärjestelmät eivät toimineet odotetusti ja monet varatuista lipuista peruuntuivat. Toiset taas saivat lippunsa maksettua, mutta eivät saaneet varausvahvistusta.

Tuloksena oli kierre, kun ihmiset ryhtyivät varaamaan uusia lippuja alkuperäisten varaustensa kadottua yllättäen ostoskorista bittien taivaaseen.

– Viimeksi kaatui lipunmyynti, nyt pankit, Cheekin tiimin Facebook-päivityksessä todettiin.

Lippupisteen mukaan ongelma oli pankkien maksujärjestelmissä. Monet asiakkaat ovat myöhemmin saaneet ostettua liput merkittävästi huonommille paikoille kuin heidän alkuperäiset varauksensa olivat. Cheekin fanit ovat vuodattaneet sosiaalisessa mediassa turhautumistaan ja pelkoaan siitä, että idolin konsertti jäisi mahdollisesti kokonaan näkemättä. Lippupiste on ilmoittanut olevansa ongelmiin joutuneisiin kuluttajiin yhteydessä.

Viimeksi kaatui lipunmyynti, nyt pankit. 󾍕 Huomio! Kaikki, joilla on ollut lippujen oston yhteydessä ongelmia:…

Posted by Cheek on 26. elokuuta 2015