Maailman seksikkäin kalastaja? Bikinikaunotar Darcizzle villitsee

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kalastusta on pidetty perinteisesti varsin miesvoittoisena lajina, vaikka laji vetää runsaasti myös naisia pariinsa. Yhdysvalloissa on nyt noussut julkkistähdeksi 26-vuotias kaunotar Darcie ”Darcizzle” Arahill, joka villitsee antamalla kalastuskoulutuksia bikineihin sonnustautuneena.

Koko elämänsä kalastuksen parissa viettänyt Darcizzle työskentelee täysipäiväisenä kalastusoppaana Floridan Boca Ratonissa. Taannoin hän päätti tarjota asiakkailleen hieman muuta kuin mitä perinteiset kalastusoppaat, joten hän päätti riisua itsensä bikineille. Retkien lisäksi Darcizzle esiintyy myös kalastusvideoilla, joiden ansiosta hän on nyt noussut julkkistähdeksi.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat