Bileet lähtivät käsistä: Kardashianien juhlista poliisitutkinta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Khloe Kardashianin järjestämistä juhlista on käynnistetty poliisitutkinta. Marina Del Reyn satamaan ankkuroitu jahti oli ollut juhlapaikkana Khloen poikaystävän James Hardenin syntymäpäiville.

Kardashian perheen juhliminen oli lähtenyt käsistä ja poliisi oli saanut lukuisia ilmoituksia muun muassa meluhaitoista. Viimeinen niitti läheisen asuinalueen asukkaille oli se, että puolen yön jälkeen jahdilta ammuttiin valtava määrä ilotulitteita taivaalle.

TMZ-viihdesivuston mukaan Kardashianien juhlat olivat valvottaneet monia lapsiperheitä alueella. Los Angelesin poliisit ovat ilmoittaneet tutkivansa asiaa. Khloe Kardashian on todennäköisesti rikkonut monia kaupungin järjestyssääntöjä railakkailla ja äänekkäillä juhlillaan. Khloe ei ole kommentoinut asiaa. Todennäköisesti juhlista rapsahtaa Kardashianille tuntuvat sakot.