Kotivideo hämähäkkiemosta kauhistuttaa – voi viedä yöunet

Viihdeuutiset · Annika Kela

Seinän viereen ilmestynyt valtava hämähäkki oli säikäyttänyt talon asukkaat. Kookas hämähäkki oli vaellellut seinän vieressä, kunnes yhtäkkiä se jähmettyi paikoilleen. Silminnäkijän kuvaamalle videolle on tallentunut kauhistuttava näky.

Alle sekunnissa hämähäkki nimittäin ”räjähti” kymmeniksi, ellei sadoiksi pieniksi hämähäkeiksi. Daily Mail -lehden mukaan videon hidastus osoittaa, että todellisuudessa hämähäkki livahti pieneen lattian rakoon.

Poikaset olivat kiinni emonsa selässä ja hämähäkin tekemän äkkiliikkeen seurauksena poikaset putosivat kyydistä. Asiantuntijoiden mukaan poikasten karistaminen kyydistä saattoi olla myös puolustusreaktio. Joka tapauksessa videon katsominen saa selkäpiin karmimaan.