Miley Cyrus teki katuhaastattelun naamioituneena: ”Mitä mieltä olet Miley Cyrusista?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja Jimmy Kimmel on tunnettu keskusteluohjelmassaan siitä, että hän tekee paljon erilaisia katuhaastatteluja ja jäyniä ihmisille. Tällä kertaa hän halusi tietää, mitä mieltä ihmiset ovat oikeasti Miley Cyrusista ja laittoi poptähden itse kadulle selvittämään asiaa.

Cyrus oli naamioitu australialaiseksi Janet-nimiseksi toimittajaksi, joka teki katuhaastattelua I Witness News -ohjelmaan Miley Cyrusista ja tulevasta Video Music Awards -gaalasta. Poptähti oli puettu harmaaseen jakkupukuun, hänelle oli laitettu pitkä tumma peruukki ja silmälasit, joiden alta häntä ei juuri tunnistettukaan.

Cyrus kyseli ihmisiltä, mitä mieltä he oikein ovat Miley Cyrusista. Osa oli sitä mieltä, että hän on menettänyt järkensä ja toivoo poptähden juontavan tulevan Video Music Awards -gaalan alastomana.Yksi mies sanoi pitävänsä enemmän Taylor Swiftistä kuin Cyrusista eikä edes juuri tiedä kuka kyseinen laulaja on.