Häissä oli kannabistarjoilu – pilvimikko tarjoili eri laatuja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Oregonissa asuvat Whitney Alexander ja John Elledge järjestivät taannoin häät, joissa ei ollut lainkaan alkoholitarjoilua. Aivan selvin päin vieraiden ei kuitenkaan tarvinnut pariskunnan naimisiinmenoa juhlistaa. Tarjolla oli nimittäin toisenlaisia päihteitä.

Hääjuhliin pystytettiin teltta, jossa budtender, eli vapaasti suomennettuna pilvimikko, tarjoili juhlavieraille 13 erillaista kannabislajiketta. Pariskunnan mukaan hääyleisö otti tarjoilupuolen hyvillä mielin vastaan.

– Olimme yllättyneitä, kuinka paljon ihmiset rakastivat sitä. Saan edelleen päivittäin pari viestiä vierailta jotka nauttivat pilviteltasta, John Elledge kertoo USA Today -lehdelle.

Osavalton alkohotuotteita valvovaan järjestöön kuuluvan Mark Pettingerin mukaan toiminta on laillista, mikäli juhlissa ei tarjoilla alkoholia. Oregon lukeutuu Yhdysvaltojen osavaltioihin, jotka ovat viime vuosien aikana sallineet asukkailleen kannabiksen käytön.

– Jopa 81-vuotias rouva joka ei ollut poltellut pilveä 60-luvun jälkeen saapui telttaan häissämme. Hän oli aluksi epäileväinen, mutta päätyi lopulta nauttimaan siitä, John Elledge paljastaa.