Kettu ilmestyi suomalaisbändin studiolle – virtsasi pallogrilliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan uutta Toisaalta kukapa meistä -singleään Lappeenrannan Astia-studiolla viimeistelevä suomipoppia soittava Oliver koki epämiellyttävän yllätyksen nauhoitustensa aikana. Rumpali Tero Kaihola ja basisti Lasse Hietala huomasivat miten poikkeuksellisen kesy kettu ilmestyi studion pihalle.

Varsinainen yllätys seurasi kuitenkin vasta kun kettu löysi pihamaalla lojuneen pallogrillin. Se nimittäin päätti merkata reviirinsä ja virtsasi studion pallogrilliin. Yhtye oli suunnitellut illaksi pientä grillaussettiä, mutta se jäi nyt ketun ansiosta tekemättä.

– Kettu pyöri pitkään grillin ympärillä ja sitten se vaan nousi ja lirautti pissat Anssin grilliin, Oliverin basisti Lasse Hietala kertoi.

TKM-nauhoituspäivä nro 2 on pulkassa. Paljon on saatu aikaan ja kettukin tuli mestoille ihmettelemään. Toisaalta kukapa meistä nyt ei grilliin joskus ole kusaissut?#TKM #kettu #uuttamusaa #nyrillataan

Posted by Oliver (virallinen) on 25. elokuuta 2015