Natsien mystinen kultajuna löytyi? Kuin tosielämän Indiana Jones -elokuvaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Toisen maailmansodan aikana kadonnut natsien aarrejuna on huhujen mukaan löytynyt Walbrzychista, Puolasta. Kullalla ja aarteilla lastattu juna on löytäjiensä mukaan kaupungin kupeessa sijaitsevan vuoren sisällä. Huhut junan löytymisestä lähtivät liikkeelle, kun kaksi miestä ilmoitti viranomaisille löydöstään.

Daily Mail -lehden mukaan miehet eivät ole paljastaneet viranomaisille junan sijaintia, sillä he haluavat ensin neuvotella löytöpalkkiostaan. Ilmoituksen johdosta Puolaan on alkanut rynnätä aarteenmetsästäjiä eri puolilta maailmaa.

Poliisit ovat kieltäneet ihmisiä etsimästä junaa, sillä mikäli juna on olemassa ja se on piilotettu vuoren sisään, on sen ympäristö todennäköisesti miinoitettu. Viranomaiset uskovat junan ympärillä olevan myös hengenvaarallisia ansoja. Kultajunan mysteeri on kuin Indiana Jones -seikkailuelokuvasta. Vaikuttaisi siltä, että monet aarteenmetsästäjistä ovat valmiita vaarantamaan henkensä junan löytämiseksi.