Pahvilaatikosta kuului naurua – papukaija siellä räkätti itsekseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit kaipaavat välillä omaa rauhaa ja etsivät sitä paikoista, joista omistaja tai perheen muut lemmikit eivät helposti löydä tai pääse käsiksi. Monet tietävät, että kissat rakastavat ahtaita paikkoja ja etenkin pahvilaatikoita, mutta eräs papukaijan omistaja on saanut selville myös lintunsa rakkauden laatikoihin.

Hauskalla YouTube-videolla nähdään, miten omistaja kuvaa tyhjältä näyttävää pahvilaatikkoa. Laatikko näyttää päällisin puolin tyhjältä, mutta paperin seassa lymyää omistajan papukaija, joka rakastaa laatikossa leikkimistä. Äänestä voisi päätellä, että papukaijalla on tälläkin kerralla ollut ratkiriemukkaat leikit menossa.

Monet papukaijat oppivat omistajiltaan erilaisia sanoja, melodioita ja viserryksiä, mutta videolla kuuluva papukaija on oppinut nauramaan. Nauru muistuttaa todella paljon ihmisen räkätystä, kun papukaija kuullaan hekottavan itsekseen pahvilaatikon sisällä.