Poika valitsi kaupasta Ariel-nuken – isän reaktio leviää verkossa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmilla on varmasti useita mielipiteitä siitä, pitäisikö pojat pukea tietyn värisiin vaatteisiin ja tytöt tyttömäisiin asuihin, ja mitkä ovat pojille tai tytöille sopivia leluja. Eräs isä yllättyi poikansa leluvalinnasta, mutta yllätti kaikki muut vielä enemmän omalla reaktiollaan leluun.

Elokuvaohjaaja Mikki Willis on julkaissut Facebookissa videon, jossa hän istuu autossa lastensa kanssa. Hänen poikansa sai syntymäpäivälahjaksi kaksi samanlaista lelua, minkä vuoksi isä oli mennyt pojan kanssa vaihtamaan toisen lelun uuteen. Poika sai valita lelun kaupasta täysin oman tahtonsa mukaan, ja hän valitsi itselleen Merenneito Ariel -nuken.

Isä on videolla innoissaan poikansa kanssa hänen valinnastaan ja uudesta lelustaan. Hän kertoo videolla, että hänen lapsensa tulevat aina saamaan päättää itse sen, mistä he ovat kiinnostuneita. Moni vanhempi on ollut kiitollinen Willisin videon antamasta viestistä, ja videota on jo parin päivän aikana katsottu lähes 14 miljoonaa kertaa.

How would you feel if your son chose this??

Posted by Mikki Willis on Friday, August 21, 2015