Rakastatko kahvia? Tämä muki on sinua varten

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kahvi on useille suomalaisille elintärkeä aine, ja moni voisikin varmasti sanoa jopa rakastavansa hyvää kahvia. Etelä-Koreassa rakkautensa kahvia kohtaan voi ilmaista ja fyysisellä tavalla. Paikallinen muotoilija Jang WooSeok on käyttänyt taitojaan kehitelläkseen hämmentävän kahvikupin.

Kupin kannen muoto muistuttaa huulia ja nenää, luoden vaikutelman siitä että juotu kahvi tulee toisen ihmisen suusta. Kahvikuppia voi siis kirjaimellisesti suudella. Jang WooSekin mukaan mukin prototyypillä oli pelkät huulet, mutta kertoo Behance-sivulla lisänneensä sille nenän ja muita yksityiskohtia tehdäkseen siitä todentuntuisemman.

Olisi mielenkiintoista nähdä kuinka suomalaiset kahvinystävät suhtautuisivat, mikäli he joutuisivat suutelemaan kahvikuppia voidakseen nauttia jokapäiväistä elämän eliksiiriään.