Rita Ora härskissä asussa – paita paljasti sisältönsä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti ja tänä vuonna X Factor -viihdeohjelman tuomari Rita Ora paljasti taannoin kärsivänsä paniikkikohtauksista, koska hän pelkää kuolemaa. Ora kertoo käyvänsä kuolemanpelon vuoksi säännöllisesti terapiassa. Rohkeita ja paljastavia asuja hän ei ole kuitenkaan alkanut karttaa.

Eilen Rita kuvattiin Los Angelesissa, kun hän oli suuntaamassa El Rey -teatterin konserttinsa jatkoille Flying Dragoniin. Neitokaisen asuvalinta ei ollut ihan nappisuoritus, vaikka se paljasti hänen rintansa lähes kokonaan.

Rita Ora kertoi kärsineensä paniikkihäiriöistä jo pienenä, ja hän muistaa kertoneensa pikkutyttönä eräänä päivänä äidilleen, että ei haluaisi kuolla. Aaltoina tulevista ahdistuskohtauksista ja paniikkihäiriöistä huolimatta Ora on pystynyt työskentelemään normaalisti ja hakeutuu terapeutin puheille viikottain hoitaakseen pelkoaan.

Splash
Splash
Splash
Splash