Selena Gomezin seksikäs selfie sytytti miesfanit: ”Huomenta!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Selena Gomez tunnettiin aikoinaan mediassa parhaiten Justin Bieberin tyttöystävänä, mutta nykyään tähden elämässä puhaltavat uudet tuulet. Parhaillaan tähti viimeistelee tuoretta Revival-levyään, jonka on määrä ilmestyä lokakuussa 2015.

Instagram
Instagram

Nyt Selena Gomez on ilahduttanut fanejaan seksikkään selfien muodossa. 23-vuotias tähti jakoi Instagramissa aamuisen selfien, jossa hän poseeraa valkoisessa topissa ja leopardikuvioisissa pikkuhousuissa.

– Huomenta, tähti kirjoitti kuvatekstissään.

Selena Gomez yhdistettiin taannoin The Jonas Brothers -poikabändistä tuttuun Nick Jonasiin. Miehen uutisoitiin kuitenkin taannoin tapailevan Kendall Jenneriä, joten suhde Selenaan lienee jäänyt ystävyyden tasolle.