Justin Bieberin kaksoisolennoksi itsensä leikellyt löydettiin kuolleena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen Toby Sheldon nousi vuonna 2013 otsikoihin, sillä hän oli käyttänyt yhteensä 100.000 dollaria näyttääkseen Justin Bieberiltä. Nyt 35-vuotias mies on löydetty kuolleena kalifornialaisesta motellista.

Splash
Splash

Viihdelehtien uutisista ja realitysarjoista tunnetuksi tullut Sheldon ilmoitettiin kadonneeksi aikaisemmin tässä kuussa. Miehen ruumis löydettiin San Fernando Valleyssa sijaitsevasta motellista 21. elokuuta, raportoi TMZ-sivusto.

Viranomaisten mukaan Tobyn huoneesta löydettiin huumeita. Toistaiseksi on kuitenkin epäselvää, johtivatko ne miehen kuolemaan. Realitytähden katoamisen epäiltiin People-lehden mukaan liittyneen hänen taannoiseen eroon poikaystävästään.

Säveltäjänä työskennellyt Toby Sheldon, oikealta nimeltään Tobias Strebel, nousi julkisuuteen käytettyään yhteensä 100.000 dollaria erilaisiin kauneusleikkauksiin. Miehen tavoitteena oli näyttää idoliltaan, poptähti Justin Bieberiltä. Mies esiintyi myös realitysarjoissa kuten My Strange Addiction ja Botched. Lisäksi hän julkaisi The Plastics -nimisen kappaleen vuonna 2013.

Splash
Splash