Victoria Silvstedt pulahti jahdilta mereen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien muiden maailmantähtien tavoin, myös julkkiskaunotar Victoria Silvstedt on hiljattain valinnut lomakohteekseen Etelä-Ranskan. Ylellisestä elämäntyylistä nauttiva kaunotar on usein muistanut fanejaan päivittämällä lomakuviaan Instagramiinsa, mutta nyt hän on ollut paparazzin tähtäimessä.

Victoria lomailee parhaillaan Etelä-Ranskan rannikolla, jossa hänet kuvattiin eilen nauttimassa luksuselämästä huvijahdin kannella. Välillä hänellä oli aikaa pulahtaa jahdilta Välimeren vilvoittaviin aaltoihin.

Entisellä Playboy-malli Victoria Silvstedtillä on edelleen ammattimainen ote kameran edessä poseeraamiseen. Ranskan Rivieralla usein nähty kaunotar viihtyy vapaa-ajallaan varsinkin yksityisjuhlissa, ja neitokainen onkin suosittu vieras alueella seilaavien huvijahtien kannella.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash