Huippumallin avioliitto kriisissä? Julkkispari riitelee jatkuvasti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Gisele Bundchen ja amerikkalaisen jalkapallon tähtipelaaja Tom Brady ovat huhujen mukaan ajautuneet aviokriisiin. Tähtipariskunnan välejä ovat kaivertaneet muun muassa Bradyn uraa koskevat skandaalit.

Daily Mail -lehden mukaan stressi ja turhautuminen on johtanut siihen, että pariskunta riitelee jatkuvasti. Lähipiirin mukaan etenkin Gisele on ollut murheissaan Bradyn pilaantuneesta maineesta Deflategate -skandaalin myötä.

Deflategate -skandaali syntyi siitä, kun New England Patriots -joukkueen jäseniä epäiltiin jalkapallon peukaloimisesta ennen ottelua Indianapolis Coltsia vastaan.

People Magazine -lehden mukaan avioliitto natisee liitoksistaan erityisesti jalkapallokaudella, jolloin Bradyn paineet ovat kovat. Riitely on johtanut siihen, että aviopuolisot ovat erkaantuneet toisistaan ja heidän välinsä ovat viileät. Uteluista huolimatta pariskunta ei ole avautunut suhteensa tilanteesta medialle.