Lindsay Lohan sekoili ystävän häissä – riisui itsensä alastomaksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Lindsay Lohan on kummastuttanut häävieraita käytöksellään Firenzessä, Italiassa. Kaunotar oli saanut kutsun ystäviensä Justin Etzinin ja Lana Zakocelan häihin ja juhlat kestivät yhteensä neljä päivää.

PageSix-lehden mukaan Lohanin omituinen käytös sai alkunsa, kun Lohan väitti vieraille jonkun yrittäneen huumata hänet. Lindsay poistui juhlista huvilalleen, riisui itsensä alastomaksi ja juoksenteli ympäriinsä väittäen tulleensa huumatuksi.

Vihkiseremoniassa Lohan aiheutti pahennusta keskittymällä kynsiensä lakkaamiseen ja puhelimensa selaamiseen. Daily Mail -lehden mukaan Englannissa tilapäisesti asuva kaunotar puhui juhlissa englantilaisella aksentilla. Sen lisäksi hän esitti vieraille Paris Hilton -imitaatioita.

Lähipiiri pelkää, että Lohan on alkanut käyttää huumeita. Toivottavasti Lindsay saa asiansa kuntoon, sillä näyttelijättären fanit odottavat innolla Lindsayn tulevaa realitysarjaa. Stara uutisoi aiemmin, että Lohan on tehnyt sopimuksen televisiosarjasta. Jotta tuottajat eivät tulisi toisiin aatoksiin sarjan suhteen, on Lindsayn ryhdistäydyttävä.

?? happy wedding to Justin and Lana ??

Kuva, jonka Lindsay Lohan (@lindsaylohan) julkaisi