Uskomaton näky! Mies läksytti kotiinsa tunkeutunutta karhua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime aikoina maailmalta on kantautunut hämmästyttävän paljon uutisia karhuista, jotka tunkeutuvat ihmisten pihoille ja jopa koteihin. Youtuben Daily Picks and Flicks -kanavalla jaetulla tuoreella amerikkalisvideolla tavataan turhankin utelias otso ruokavarkaissa.

Videolla melko pienikokoinen karhu on asettunut taloksi miehen keittiöön. Videon kuvaaja vaikuttaa yllättävän rauhalliselta yrittäessään häätää mitä ilmeisimmin ruoan perässä olevaa eläintä pois kotoaan. Lopulta hämmästyttävän nöyrän oloinen karhu poistuu ulko-oven kautta miehen luvatessa tarjota sille purtavaa myöhemmin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat