Ravintolassa syötiin alastomien naisten päältä – asiakkaat järkyttyivät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen Sydneyssa sijaitseva ravintola avasi juuri ovensa mielenkiintoisten lanseerausjuhlien puitteissa. Baarin henkilökunta oli palkannut paikalle eläviä ihmistarjottimia, joista vieraat eivät olleetkaan aivan niin mielissään kuin henkilökunta oli ehkä etukäteen ajatellut.

Juuri avattu Cruise Bar sai melko tyrmäävän vastaanoton shokeeraavalla tempullaan, joka on tosin tuttu jo vuosikymmenten – ellei jopa vuosisatojen – takaa erityisesti Japanista. Cruise Bar oli hankkinut paikalle ihmisiä, jotka makasivat lähes alastomina ruokapöydillä selällään ja heidän päälleen oli aseteltu eriaisia eksoottisia hedelmiä.

Asiakkaat eivät olleet pöydällä makaavista ihmisistä mielissään ja antoivat sosiaalisen median laulaa. Metro-lehden mukaan ihmistarjottimet häiritsivät uusia asiakkaita sekä moraalisista että hygienisistä syistä.

Ihmiset reagoivat näkyyn välittömästi ja alkoivat julkaisemaan kuvia Instagramissa ja Twitterissä notkuvista hedelmäpöydistä. Kuvapäivityksissään he ihmettelivät sitä, miten baarin omistajat ovat voineet ajatella, että alastomat ihmistarjottimet olisivat hyvä ja asiakkaita miellyttävä lisä ravintolan kattaukseen.

Happy launch of Cruise Bar… Hmm…

Kuva, jonka Valentina Stojanovska (@valentinastojx) julkaisi