Facebookia käytti yli miljardi ihmistä päivässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Facebook on noussut uskomattoman nopeasti todella suureksi sosiaaliseksi mediaksi, josta on tullut suuri osa lähes jokaisen ihmisen arkipäivää. Facebookia käytetään jo vapaa-aikana, juhlia järjestettäessä, oman yrityksen markkinoinnissa, ja siitä on tullut myös tärkeä osa ihmisten välistä kommunikointia.

Mark Zuckerberg julkaisi Facebook-sivuillaan päivityksen, jonka mukaan he ovat saavuttaneet uuden huikean merkkipaalun Facebook-palvelun kanssa. Maanantaina vain yhden päivän aikana Facebookiin kirjautui miljardi käyttäjää. Luku tuntuu uskomattomalta siihen nähden, että maailmassa arvioidaan olevan reilu seitsemän miljardia asukasta kokonaisuudessaan.

Päivityksessään Zuckerberg kiittää kaikkia käyttäjiä ja ihmettelee saavutusta, jonka mukaan joka seitsemäs ihminen koko maapallolla kirjautui Facebook-profiiliinsa yhden päivän aikana. Zuckerberg on innoissaan ajatuksesta, että he ovat yhdistäneet koko maailman, mikä näyttäisikin pitävän melko hyvin paikkansa. Olisi ollut kuitenkin todella mielenkiintoista nähdä, miten käyttäjien kirjautumiset maiden välillä jakautuivat.

We just passed an important milestone. For the first time ever, one billion people used Facebook in a single day.On…

Posted by Mark Zuckerberg on Thursday, August 27, 2015