Mies kosi tyttöystäväänsä laiturilla – sormus putosi mereen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaismiehen kosinta on päättynyt kauhun- ja onnensekaisiin tuntemuksiin. Matthew Picca sai myöntävän vastauksen kosintaansa tyttöystävältään Kayla Harritylta, mutta sitten mies vahingossa pudotti kihlasormuksen mereen.

Tapaus sattui Old American Fish -ravintolan yhteydessä olevalla laiturilla Southportissa, Yhdysvalloissa. Sormus oli pudonnut miehen kädestä kriittisellä hetkellä ja se oli kierinyt lautojen välistä mereen.

Daily Mail -lehden mukaan vierestä seurannut yleisö ryntäsi avuksi ja parin ystävät sukelsivat veteen löytääkseen sormuksen. Onneksi paikalla sattui olemaan sukellustaitoisia henkilöitä varusteineen, jotka auttoivat etsimään sormusta. Parin yllätykseksi sormus löytyi ja Matthew polvistui Kaylan eteen uudelleen. Tällä kertaa sormus päätyi sormeen asti.