Big Brotherin povipommi säväytti kurveillaan rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittijulkkis Jodie Marsh tunnetaan kotimaassaan realitytähtenä Big Brother -ohjelmasta sekä omista realitysarjoistaan ja kehonrakennuksesta. Kaikesta muusta huolimatta hän kääntää kuitenkin katseita pääasiassa valtavilla silikonimuodoillaan.

Parhaillaan Jodie lomailee perinteisessä paikassaan Barbadoksella, jossa hän säväytti rannalla saapumalla palvomaan aurinkoa pienissä bikineissä.

Jodie Marsh puhuu usein suorasukaisesti muun muassa seksielämästään. FHM, Loaded, Nuts ja Zoo-lehdissä usein esiintyvä julkkis oli alun alkaen kolmossivun tyttö, mutta Totally Jodie Marsh -realitysarja teki hänestä tähden. Viime vuosina hän on menestynyt erinomaisesti kehonrakennuskilpailuissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash