Big Brotherin povipommi säväytti kurveillaan rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittijulkkis Jodie Marsh tunnetaan kotimaassaan realitytähtenä Big Brother -ohjelmasta sekä omista realitysarjoistaan ja kehonrakennuksesta. Kaikesta muusta huolimatta hän kääntää kuitenkin katseita pääasiassa valtavilla silikonimuodoillaan.

Parhaillaan Jodie lomailee perinteisessä paikassaan Barbadoksella, jossa hän säväytti rannalla saapumalla palvomaan aurinkoa pienissä bikineissä.

Jodie Marsh puhuu usein suorasukaisesti muun muassa seksielämästään. FHM, Loaded, Nuts ja Zoo-lehdissä usein esiintyvä julkkis oli alun alkaen kolmossivun tyttö, mutta Totally Jodie Marsh -realitysarja teki hänestä tähden. Viime vuosina hän on menestynyt erinomaisesti kehonrakennuskilpailuissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat