Suomalaisen kauhuelokuvan uusi traileri julki – mukana Henry Saari

Viihdeuutiset · Stara.fi

6. marraskuuta iltansa saavan Bunny the Killer Thing –elokuvan uusi traileri on julkaistu. Siinä muun muassa poliisin roolia elokuvassa näyttelevä Henry Saari. Ensimmäinen traileri poistettiin YouTubesta sopimattomana ensimmäisen esityspäivän jälkeen kerättyään lähes 70.000 katsojaa.

Elokuvassa joukko suomalaisnuoria matkaa viettämään alkoholintäytteistä viikonloppua mökilleen. Matkasuunnitelmat saavat uuden käänteen, kun he kohtaavat tien poskeen jääneet ulkomaalaiset. Englantia puhuvalla kolmikolla on takakontissaan salaisuus, joka ei kestä päivänvaloa. Jännitys tiivistyy, kun matkalaisten elämää alkaa terrorisoida miehen ja jäniksen välimuoto, Bunny the Killer Thing.

Bunny the Killer Thing on kerännyt paljon kansainvälistä huomiota ja on kiertänyt useita festivaaleja. Elokuva sai Yhdysvaltojen ensi-iltansa 23. elokuuta Bruce Campbell’s Horror Film Festival –tapahtumassa Chicagossa. Seuraavaksi elokuva nähdään Pariisissa L’Étrange-festivaaleilla 5. syyskuuta. Festivaalikierros jatkuu 19. ja 20. syyskuuta /slash –filmifestivaaleilla Itävallan Wienissä sekä Sydney Underground Film Festivaaleilla Australiassa.