Järkyttävä löytö meikkisiveltimestä – hyönteinen asui sisällä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Meikkauksessa käytettävien välineiden puhdistaminen on tärkeää, sillä välineet keräävät käytössä paljon bakteereita ja epäpuhtauksia. Eräs brittinainen on järkyttynyt pahanpäiväisesti huomattuaan, että hänen meikkisienensä sisällä oli jotain epäilyttävää.

Suffolkilainen Stevie Miller löysi meikkisienensä sisältä suuren koppakuoriaisen. Hyönteinen oli pesiytynyt sieneen pienen reiän kautta. Neitokainen on julkaissut havainnostaan videon Facebookissa.

Daily Mail -lehden mukaan Miller epäilee, että hyönteinen on asustellut sienessä jo ostohetkellä. Nainen on tehnyt löydöksestään videon reklamaationsa tueksi. Siitä huolimatta video on hyvä muistutus siitä, että välineet on syytä puhdistaa säännöllisesti, ettei bakteeripesäkkeet houkuttele meikkilaukkuun ei-toivottuja vieraita.