Kim Kardashian ei enää hymyile – paljasti nyt syyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkisuuden valokeilassa paistattelevat henkilöt joutuvat olemaan jatkuvan tarkastelun alla ja kestämään jopa kohtuuttomiin meneviä ulkonäköpaineita ja arvostelua. Kim Kardashian on saanut herjaavista lehtijutuista tarpeekseen ja kertonut, että ei aio enää hymyillä kuvaajille.

Kim Kardashian kertoi Metro-lehden mukaan olevansa kyllästynyt siihen, että häntä haukutaan lihavaksi. Kardashian odottaa tällä hetkellä toista lastaan, minkä vuoksi pyöristynyt vatsanseutu on saattanut aiheuttaa hieman ylimääräistä pyöreyttä muuallekin. Kardashian kertoi pahoittaneensa mielensä lehtijutuista, joissa tarkkaillaan hänen ulkomuotoaan ja painoaan nyt kun hän on raskaana.

Kardashian kommentoi, että ei pysty vaikuttamaan siihen, mihin kohtaan vartalossa raskauskilot menevät. Nainen ei enää halua hymyillä häntä jatkuvasti seuraaville valokuvaajille, koska tietää, minkälaisiin lehtijuttuihin kuvat päätyvät. Aiemmin nainen hymyili kauniisti aina kameroiden läsnäollessa, mutta ei aio enää esittää lehdistölle ja kuvaajille, että kaikki olisi hyvin heidän välillään.

Splash
Splash