Sandra Bullock löysi rakkauden? Kuherteli Bryan Randallin kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Sandra Bullock on hiljattain alkanut tapailla ammattivalokuvaaja Bryan Randallia. Parin romanssista on huhuttu pitkään ja äskettäin pari nähtiin kuhertelemassa julkisesti.

Daily Mail -lehden mukaan Sandra on ollut vaitonainen rakkauselämästään siitä lähtien, kun hän erosi aviomiehestään Jesse Jamesista. Bullock ja James hakivat avioeroa pettämisskandaalin saattelemana vuonna 2010.

Us Weekly -lehden mukaan Bullock ei ole onnistunut salailemaan ihastustaan Randallia kohtaan. Rakkauselämän vastoinkäymisistä huolimatta Sandra näyttäisi olevan jälleen valmis heittäytymään suhteeseen. Bryan ja Sandra ovat viihtyneet tiiviisti yhdessä ja lähipiiristä huhutaan, että romanssissa on aineksia vakavampaankin suhteeseen.