Timmit twerkkaajat hämmensivät ohikulkijat – noloa vai hienoa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Twerkkaaminen on tanssilajina todella huomiota herättävää takapuolen heiluttamista, joka ei yleensä jää lähettyvillä olevilta ihmisiltä huomaamatta. Twerkkaustaituri Lexy Panterra kävi yhdessä katsomassa, mitä mieltä ihmiset ovat pepun pyörittämisestä yleisillä paikoilla.

Tanssiminen jätetään yleensä yökerhoihin, mutta uusimmalla whatever-kanavan julkaisemalla YouTube-videolla Lexy Panterra hämmentää ohikulkijoita twerkkaamalla ympäri kaupunkia. Panterra nousee puiston penkeille twerkkaamaan ja valloittaa myös pysäköintialueen keräten useimpien ohikulkijoiden katseet.

Moni nainen ihmettelee kadulla tosissaan twerkkaavaa Panterraa, mutta miehet näyttävät katsovan naista lähinnä huvittunein ja hieman ihailevin katsein. Osa miehistä intoutuu myös kuvaamaan naista, kun Panterra esittelee upeita twerkkaustaitojaan muun muassa päällään seisten.