Cameron Diaz raskaana? Piilotteli vatsaansa lentokentällä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Cameron Diaz odottaa huhujen mukaan esikoistaan. Raskaushuhuja on lietsonut se, että Cameron on alkanut pukeutua peittävämmin ja hänen käytöksensä on muuttunut. Hiljattain tähtönen piilotteli alavatsaansa paparazzeilta Los Angelesin lentokentällä.

Daily Mail -lehden mukaan Australiassa lomaillut pariskunta oli varautunut kuvaajien vastaanottoon lentokentälle saapuessaan. Aviomies Benji Madden käveli suojelevaisesti Diazin vieressä pidellen hänen kädestään kiinni.

New Weekly -lehden mukaan pari haaveilee perheenlisäyksestä ja he ovat viime kuukausien ajan yrittäneet lasta. Pariskunta ei ole ilmoittanut raskaudesta virallisesti, vaikka Diazin raskaudesta on huhuttu jo maaliskuusta lähtien. Cameronin käytös on viime aikoina viitannut mahdolliseen raskauteen, joten huhujen ei odoteta laantuvan ainakaan lähitulevaisuudessa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash