Teinivaimo Courtney Stodden täytti 21 vuotta – illan rohkein kaula-aukko

Viihdeuutiset · Annika Kela

Teinivaimo Courtney Stodden on juhlinut 21-vuotissyntymäpäiviään Hollywoodissa. Stodden on saavutti iän, jonka myötä hän voi juhlia yökerhoissa ja ostaa alkoholia Yhdysvalloissa. Kaunotar juhli syntymäpäiviään aviomiehensä Doug Hutchisonin kanssa Warwick-yökerhossa.

Courtneylle päivä oli erityinen, sillä ensimmäistä kertaa hän sai lain mukaan viettää iltaa yökerhossa alkoholia nauttien.

Daily Mail -lehden mukaan paparazzit ottivat pariskunnan vastaan yökerhon ovella ja pari innostui poseeraamaan kuvaajille. Courtney Stodden oli tapansa mukaisesti pukeutunut paljastavaan asuun ja avonainen yläosa oli paljastaa naisen rinnat. On todennäköistä, että jatkossa Courtney tulee olemaan tuttu näky Hollywoodin yöelämässä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash