Donald Trumpin kasvot ilmestyivät voihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Diili-ohjelmastakin tunnettu liikemies Donald Trump asettui ehdokkaaksi Yhdysvaltojen seuraaviin presidentinvaaleihin Republikaanien listoilla. Mies on ollut ehdokkaaksi asettumisensa jälkeen entistäkin tiiviimmin esillä mediassa kohua ja raivoa herättäneiden kommenttiensa vuoksi.

Nyt Donald Trumpin kasvojen epäillään jo ilmestyneen raamatulliseen tyyliin aamupalalevitteeksi tarkoitetttuun elintarvikkeeseen. Missourin osavaltiossa asuva Jan Castello oli aikeissa voidella leipäänsä Earth Balance Organic Spread -vegaanivoilla, kun hän huomasi tutun näköiset kasvot tuijottamassa itseään levitteen pinnalta.

– Tämä tapahtui ennen kuin nautin aamukahvini, joten nauru oli herkässä. Minun täytyi laittaa lasit päähän varmistaakseni, että kyse oli Trumpista, Castello kertoo Huffington Post -lehdelle.

Jan Castello harkitsi hetken voin asettamista myyntiin Ebay-verkkohuutokauppaan, lahjoittaakseen sen myynnistä ansaitut rahat Hillary Clintonin vaalikampanjalle. Nälkä vei kuitenkin voiton. Nainen kertoo, ettei hän ollut Trumpin kasvojen näkemisestä järin innoissaan.

– Hän on nykyään joka paikassa, Castello toteaa.