Gorillan poikanen ja taapero leikkivät hippaa – ihastuttava kotivideo

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ohiolaisessa eläintarhassa vieraillut perhe oli jähmettynyt gorillojen aitauksen eteen. Perheenjäsenet seurasivat hämmästellen gorillojen puuhia lasin takaa. Sitten perheen pieni poika päätti tehdä lähempää tuttavuutta.

Daily Mail -lehden mukaan perheenäiti alkoi kuvata kotivideota huomattuaan, että pieni gorillan poikanen kiinnostui pojasta. Yllättäen poika ja gorilla alkoivat leikkiä keskenään. Gorillan poikanen juoksi puunrunkoa muistuttavan suojan taakse.

Kun poika juoksi etsimään gorillaa, livahti eläin toiselle puolen. Vaikuttaisi siltä, että taapero oli saanut gorillasta itselleen ystävän. Columbus Zoo -eläintarhan työntekijöiden mukaan leikkiminen oli mielekästä puuhaa etenkin uteliaalle gorillan poikaselle, sillä gorilla-aikuisista ei aina ole leikkiseuraa.