Huippumalli pakotettiin lihomaan – katso kuvat vartalosta!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni huippumalli joutuu näännyttämään itseään alaa varten ja käyttämään kaiken jäljelle jäävän vapaa-aikansa kuntoilemiseen. Näin ei ollut kuitenkaan Leah Kelleyn kohdalla, sillä häneltä alalle pääseminen vaati painon keräämistä ja kurvikkuutta.

28-vuotias huippumalli Leah Kelley on paljastanut People Magazine -lehdelle, mitä muotialalle pääseminen häneltä vaati. Hän oli nuorena normaalipainoinen, jolloin Kelleylle oli annettu kaksi vaihtoehtoa. Naisen tuli joko laihtua olemattomiin tai kerätä painoa päästäkseen plus-kokoisten mallien joukkoon. Kelley päätti lihottaa itsensä plus-mallin mittoihin.

Kelley saavutti 90 kilon painon syömällä joka ilta jäätelöä. Hän kuitenkin tunsi itsensä väsyneeksi ja sairaaksi, minkä vuoksi hän päätti töiden uhalla laihduttaa itsensä takaisin normaaliin mittoihinsa. Kelleyn mallitoimisto oli sanonut naiselle, että häneltä tulisi laihduttamisen myötä väistämättä loppumaan työt kokonaan.

Vuosien saatossa kauneusihanteet ovat muuttuneet eikä muotiala etsi enää pelkästään langanlaihoja tai plus-kokoisia malleja. Tämä sopi Kelleylle paremmin kuin hyvin, ja hän onkin työskennellyt nyt normaalipainoisena enemmän kuin koko uransa aikana.

Finally made it to the #beach and got to wear my @robynlawleyswimwear Jeweled #swimsuit ?#thickandtoned

Kuva, jonka Leah Kelley (@leahkelley) julkaisi

#summertime @nastygal

Kuva, jonka Leah Kelley (@leahkelley) julkaisi

#imisssummer and #southbeach lets go back @caitlinmstudio

Kuva, jonka Leah Kelley (@leahkelley) julkaisi

New #lingerie #photoshoot in my @adoremeofficial #retro set by @jefftse123 @wilhelminamodels #willycurve #leohair

Kuva, jonka Leah Kelley (@leahkelley) julkaisi