Mikä sylitanssi! Ciara hemmotteli miesfanejaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ciara on todella hyvä esiintyjä ja popkaunottaren uudella Jackie Tour -nimisellä kiertueella nainen on ottanut tavaksi kiduttaa aina yhtä miestä yleisön joukosta antamalla fanilleen viettelevän sylitanssin.

Ciaran poikaystävä Russell Wilson saa olla näyttävästä tyttöystävästään mielissään, mutta muille miehille tanssiminen saattaa silti ottaa Wilsonia koville.

Fanien julkaisemilla Instagram-videoilla nähdään, miten Wilson on tarkkailemassa tyttöystävänsä esiintymistä lavan sivussa olevasta ikkunasta. Lavalla Ciara antaa yhdelle yleisöstä valitulle miespuoliselle fanille sylitanssin, jollaista mies ei ole luultavasti ikinä kokenut.

Ciaran taustatanssijat pitävät miehen käsistä kiinni ja laittavat hänet istumaan tuoliin. Ciara tulee miehen eteen tanssimaan todella viettelevästi istumalla välillä miehen syliin ja hieromalla itseään miestä vasten. YouTube-videolta voi nähdä Ciaran koko sylitanssirutiinin, joka on kuvattu kiertueen alkupään keikalta.

OMG #Ciara was on tour earlier this year in Chorpus Christi TX and #RussellWilson was watching Ci Ci do her thing !!!! Wow Thanks @tfalice ?☺

Video, jonka Russell Wilson and Ciara (@russellcicifanpg) julkaisi