Pähkähullu BASE-hyppy videolle – kykenetkö katsomaan loppuun?

Viihdeuutiset · Stara.fi

BASE-hypyt ovat laskuvarjohypyn rajuin muoto, jossa hypätään lentävän laitteen sijaan kiinteistä paikoista, kuten pilvenpiirtäjistä, torneista tai vuorenrinteiltä. Tai kuten tässä tapauksessa, köysiradan keskeltä kotitekoisin välinein Azerbaijanin Nagorno-Karabakhissa.

Verkossa julkaistulla videolla nähdään miten kaksi ilmeisesti venäläistä tai itäeurooppalaista miestä päättää hankkiutua vaarallisella tavalla Etelä-Kaukasuksella sijaitsevalta vuorenrinteeltä toiselle kulkevan köysiradan keskelle. Vaijeri rikkoo välittömästi toisen miehen käden verille, mutta se ei menoa hidasta. Lopulta molemmat onnistuvat pähkähullussa tempauksessaan hyvin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat