Raju riita ravintolan autokaistalla – myyjä revittiin ulos luukusta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pikaruokaravintolan autokaistalla on sattunut väkivaltainen välikohtaus Yhdysvalloissa. Myyjän ja asiakkaan välille syntynyt riita oli äitynyt käsirysyksi ruokaluukulla. Tilanne on tallentunut asiakkaan ystävän kuvaamalle videolle.

Riita sai hurjan käänteen, kun asiakas tarttui myyjää hiuksista ja repi hänet ulos luukusta. Myyjä satutti tilanteessa itsensä ja videolle kantautuivat kovaääniset huudot. Naisen loukkaantuminen ei hillinnyt tilannetta, sillä riitapukari edelleen huusi myyjälle.

Daily Mail -lehden mukaan video ei paljasta, kuinka tilanne lopulta päättyi, mutta on todennäköistä, että viranomaiset kutsuttiin paikalle. On selvää, että toinen naisista loukkaantui hurjassa tilanteessa ja hänet luultavimmin vietiin sairaalaan hoidettavaksi. Järkyttävä videomateriaali ei paljasta tunsivatko naiset entuudestaan toisensa.