Zac Efronin EDM-elokuvasta historiallisen raju floppi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Zac Efron tähdittää tuoretta We Are Your Friends -elokuvaa, jossa hän näyttelee nousevaa EDM-musiikkiin erikoistunutta DJ:tä. Aihepiirin suosiosta huolimatta elokuva ei houkutellut katsojia teatteriin, vaan se osoittautui Yhdysvalloissa rajuksi flopiksi.

We Are Your Friends keräsi viikon lopun aikana Yhdysvalloissa vain 1,8 miljoonaa dollaria yhteensä 2.333 elokuvateatterissa. Box Office Mojo -sivuston mukaan tämä tarkoittaa sitä, että kyseessä on kaikkien aikojen kolmanneksi huonoin isoon levitykseen tuodun elokuvan tulos ensi-iltaviikonloppuna.

Kahta ensimmäistä sijaa pitelevät lastenelokuva Oogieloves in the Big Balloon Adventure ja animaatioelokuva Delgo. Warner Bros -tuotantoyhtiön varatoimitusjohtaja Jeff Goldstein kuvaili We Are Your Friends -elokuvaa The Hollywood Reporter -lehdelle Zac Efronin unelmien projektiksi. Hänen mukaansa lipputulot osoittautuivat pettymykseksi, mutta myös elokuvaan ja sen markkinointiin käytetty budjetti oli pieni.

We Are Your Friends -elokuvan päärooleissa nähdään Zac Efronin ohella Emily Ratajkowski ja Shiloh Fernandez. Elokuvan Suomen ensi-ilta oli 28. elokuuta 2015.