Instagram uudistui jälleen – yksityisviesteihin odotettu ominaisuus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Facebookin omistama, kuvien jakamiseen tarkoitettu Instagram lisäsi vuonna 2013 palveluunsa yksityisviestien lähettämisen ja vastaanottamisen mahdollisuuden. Viime aikoina Instagram on ryhtynyt uudistamaan palveluaan tuoden siihen useita uusia ominaisuuksia.

Kerroimme äskettäin, että Instagram lisäsi mahdollisuuden jakaa myös vaaka- ja pystykuvia. Nyt toisen uudistuksen myötä käyttäjät voivat jakaa syötteeseensä ilmestyviä kuvia suoraan ystävilleen tai ryhmilleen. Tämä tapahtuu painamalla kuvan alle ilmestyvää nuolta.

Muiden käyttäjien viesteihin voi nyt myös vastata omilla kuvillaan, ilman että niitä tarvitsee jakaa omassa Instagram-syötteessä.

Kuvapalvelun tiedotteen mukaan käyttäjät voivat nyt myös nimetä viestiketjuja ja ryhmiään. Emoji-hymiöt saa puolestaan näkymään yksityisviesteissä aikaisempaa suurempina. Instagram mahdollisti taannoin myös suorakulmion muotoisten kuvien ja videoiden jakamisen niin pysy- kuin vaakamuodossakin. Palvelussa on aikaisemmin voinut jakaa ainoastaan neliön muotoisia otoksia.